site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner HAIER TAYGA Plus DC INVERTER AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
Informații suplimentare
Compresor
Invertor
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-10...+43
Putere la răcire, kW
3,3
Putere la încălzire, kW
3,4
Consum en. electrică la răcire, kW
1,06
Consum en. electrică la încălzire, kW
1,00
Debit de aer, m³/h
550
Nivel zgomot, dB
20
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
5
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
820x195x280
Dimensiune bloc extern, mm
700x245x544
Putere, BTU
12000
Greutatea bloc intern, kg
8,2
Clasă energoeficienta
A++
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Suprafata incaperii, m²
35
Capacitate de încălzire la, °C
-15...+24
Descriere

Descoperă noul nivel de confort și eficiență cu conditionerul Haier TAYGA Plus DC INVERTER AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C. Acesta nu este doar un simplu aparat de climatizare, ci o combinație perfectă între tehnologie avansată și design elegant.

Datorită tehnologiei DC INVERTER, acest conditioner Haier oferă performanțe superioare în răcire și încălzire, consumând în același timp mai puțină energie. Indiferent de condițiile meteo de afară, acesta menține temperatura interioară la nivelul dorit, creând un mediu confortabil în orice moment al anului.

Designul său modern și rafinat se integrează armonios în orice decor interior. Linii elegante și detalii atent finisate conferă acestui aparat un aspect sofisticat și atrăgător, transformând orice încăpere într-un spațiu plin de stil și eleganță.

Funcția de auto-curățare menține aparatul curat și oferă un aer proaspăt și sănătos în permanență. Astfel, puteți respira cu ușurință și vă puteți bucura de o atmosferă plăcută și revitalizantă în casa dvs.

Controlul inteligent vă permite să gestionați temperatura și setările aparatului de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta. Astfel, aveți controlul complet asupra confortului termic, indiferent de locația în care vă aflați în casă.

Cu o gamă largă de funcții și moduri de operare, acest conditioner Haier se adaptează nevoilor dvs. specifice. De la modurile de economisire a energiei până la funcția de deumidificare, acest aparat vă oferă flexibilitate și eficiență în același timp.

Funcționând cu un nivel redus de zgomot, acest aparat vă permite să vă bucurați de liniște și confort în casa dvs. Tehnologia avansată asigură o funcționare silențioasă, fără a compromite performanța sau eficiența energetică.

În concluzie, conditionerul Haier TAYGA Plus DC INVERTER AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C este alegerea perfectă pentru cei care caută un aparat de climatizare de înaltă calitate, cu un echilibru perfect între performanță și design. Cu tehnologia sa avansată și estetica sa atrăgătoare, acest aparat vă va oferi confortul și prospețimea de care aveți nevoie în fiecare zi, transformând casa dvs. într-un paradis al confortului. Alegeți Haier și experimentați un climat perfect în locuința dvs.!

12 559 lei
economie 1 345 lei
11 213 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare