site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner HAIER TAYGA Plus DC INVERTER AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C
Informații suplimentare
Compresor
Invertor
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-10...+43
Putere la răcire, kW
2,6
Putere la încălzire, kW
2,8
Consum en. electrică la răcire, kW
0,80
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,75
Debit de aer, m³/h
500
Nivel zgomot, dB
19
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
5
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
820x195x280
Dimensiune bloc extern, mm
700x245x544
Putere, BTU
9000
Greutatea bloc intern, kg
8,2
Clasă energoeficienta
A++
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Suprafata incaperii, m²
25
Capacitate de încălzire la, °C
-15...+24
Descriere

Descoperă inovația și confortul suprem în climatizare cu conditionerul Haier TAYGA Plus DC INVERTER AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C. Acest aparat redefinește experiența de a te bucura de un mediu optim și plăcut în orice sezon, îmbinând tehnologia de vârf cu un design elegant și funcțional.

Tehnologia sa avansată DC INVERTER oferă performanțe superioare în răcire și încălzire, asigurând în același timp o eficiență energetică sporită. Indiferent de condițiile externe, acest conditioner menține temperatura interioară la nivelul dorit, oferindu-ți un confort termic de neegalat.

Designul său modern și rafinat îl transformă într-o piesă de rezistență în orice încăpere. Linii curate și detalii premium se îmbină armonios pentru a crea un aspect atrăgător și elegant, care îmbunătățește aspectul oricărui spațiu.

Funcția de auto-curățare asigură un aer proaspăt și curat în permanență, eliminând alergenii și particulele de praf din interiorul aparatului. Astfel, te poți bucura de un mediu interior sănătos și sigur pentru tine și familia ta.

Controlul inteligent îți oferă libertatea de a ajusta setările și temperatura de la distanță, prin intermediul smartphone-ului sau tabletei tale. Astfel, poți avea mereu controlul asupra climatului din casă, indiferent de locul unde te afli.

Cu o varietate de funcții și moduri de operare, acest conditioner Haier se adaptează nevoilor tale specifice. De la modurile de economisire a energiei până la funcția de deumidificare, acest aparat îți oferă versatilitate și eficiență în același timp.

Funcționând cu un nivel redus de zgomot, acest aparat te ajută să te relaxezi și să te bucuri de liniștea în propria ta casă. Tehnologia avansată asigură o funcționare silențioasă, fără a compromite performanța sau eficiența energetică.

În concluzie, conditionerul Haier TAYGA Plus DC INVERTER AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C este alegerea ideală pentru cei care caută un aparat de climatizare fiabil, eficient și elegant. Cu tehnologia sa de vârf și design-ul său atrăgător, acest aparat îți va oferi confortul și prospețimea de care ai nevoie în fiecare zi, transformând casa ta într-un sanctuar de relaxare și bunăstare. Alege Haier și bucură-te de un climat perfect în fiecare moment!

11 799 lei
economie 1 264 lei
10 535 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare