site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner HAIER PEARL Plus DC Inverter AS35PBAHRA-1U35YEGFRA
Informații suplimentare
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Clasă energoeficienta
A++
Capacitate de încălzire la, °C
-20...+24
Suprafata incaperii, m²
35
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-10...+43
Compresor
Invertor
Putere la răcire, kW
3,5
Putere la încălzire, kW
3,5
Consum en. electrică la răcire, kW
1,21
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,94
Debit de aer, m³/h
600
Nivel zgomot, dB
18
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
805x200x290
Dimensiune bloc extern, mm
700x245x544
Greutatea bloc intern, kg
8,3
Putere, BTU
12000
Descriere

Descoperă ultima inovație în tehnologia de climatizare cu conditionerul Haier Pearl Plus DC Inverter AS35PBAHRA-1U35YEGFRA. Acest aparat de ultimă generație combină perfecțiunea tehnologică cu eleganța și funcționalitatea, redefinind standardele de confort în orice spațiu.

Cu tehnologia sa avansată DC Inverter, acest conditioner Haier oferă performanțe superioare în răcire și încălzire, asigurând un confort optim în orice moment al anului. Indiferent dacă este o zi toridă de vară sau o iarnă friguroasă, acest aparat menține temperatura interioară la nivelul dorit, garantând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Design-ul său modern și elegant se integrează perfect în orice decor, aducând un plus de rafinament și stil în orice încăpere. Cu linii fluide și finisaje premium, acest aparat devine nu doar un utilitar necesar, ci și un element de design care completează și îmbogățește estetica spațiului tău.

Funcția de auto-curățare asigură un aer proaspăt și curat în permanență, eliminând alergenii și particulele de praf pentru a crea un mediu sănătos și sigur pentru tine și cei dragi. Astfel, te poți bucura de un climat interior sănătos și revitalizant, fără a te îngrijora de calitatea aerului din încăpere.

Controlul inteligent îți oferă posibilitatea de a gestiona temperatura și funcțiile aparatului de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta. Astfel, poți ajusta confortul termic din orice colț al casei tale, pentru a te bucura de un climat perfect, indiferent de situație.

Gama variată de funcții și moduri de operare face din acest conditioner Haier un partener de încredere în orice situație. De la modurile de economisire a energiei până la funcția de dehumidificare, acest aparat îți oferă flexibilitatea și controlul de care ai nevoie pentru a-ți personaliza experiența de climatizare.

Cu un nivel redus de zgomot în timpul funcționării, acest aparat îți permite să te bucuri de liniștea și confortul în timp ce te relaxezi sau lucrezi în casă. Tehnologia avansată asigură o funcționare silențioasă, fără a compromite performanța sau eficiența energetică.

În concluzie, conditionerul Haier Pearl Plus DC Inverter AS35PBAHRA-1U35YEGFRA este alegerea perfectă pentru cei care caută un aparat de climatizare de înaltă calitate, cu un echilibru perfect între performanță, design și funcționalitate. Cu tehnologia sa avansată și estetica sa elegantă, acest aparat îți va oferi confortul și prospețimea de care ai nevoie în fiecare zi, transformând orice spațiu într-un sanctuar de relaxare și bunăstare. Alege Haier și experimentează un climat perfect în casa ta!

14 648 lei
economie 1 569 lei
13 078 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare