site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner HAIER PEARL Plus DC Inverter AS25PBAHRA-1U25YEGFRA
Informații suplimentare
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,75
Debit de aer, m³/h
550
Nivel zgomot, dB
18
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
805x200x290
Dimensiune bloc extern, mm
700x245x544
Putere, BTU
9000
Greutatea bloc intern, kg
8,3
Clasă energoeficienta
A++
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Suprafata incaperii, m²
25
Capacitate de încălzire la, °C
-20...+24
Compresor
Invertor
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-10...+43
Putere la răcire, kW
2,6
Putere la încălzire, kW
2,8
Consum en. electrică la răcire, kW
0,80
Descriere

Descoperă noul standard de confort și eficiență energetică cu conditionerul Haier Pearl Plus DC Inverter AS25PBAHRA-1U25YEGFRA. Acest aparat redefinește experiența climatizării, combinând tehnologia avansată cu un design elegant și funcțional.

Cu tehnologia sa de vârf DC Inverter, acest conditioner Haier oferă performanțe superioare în răcire și încălzire, asigurând un climat interior optim în orice sezon. Indiferent dacă este caniculă în afara sau ger în casă, acest aparat menține temperatura interioară la nivelul dorit, oferindu-ți un confort termic de neegalat.

Design-ul său modern și rafinat îl transformă într-un element de eleganță în orice încăpere. Linii curate și finisaje premium se îmbină armonios pentru a crea o estetică plăcută, care îmbunătățește aspectul oricărui spațiu.

Funcția de auto-curățare asigură un aer proaspăt și sănătos în permanență, eliminând alergenii și particulele de praf pentru a crea un mediu interior sigur și plăcut. Astfel, te poți bucura de o respirație ușoară și fără griji în propria ta casă.

Controlul inteligent îți permite să ajustezi setările și temperatura de la distanță, folosind smartphone-ul sau tableta. Astfel, poți să te bucuri de un climat perfect, indiferent de locul în care te afli în casă.

Cu o gamă variată de funcții și moduri de operare, acest conditioner Haier se adaptează nevoilor tale specifice. De la modurile de economisire a energiei la funcția de deumidificare, acest aparat îți oferă versatilitate și eficiență în același timp.

Funcționând cu un nivel redus de zgomot, acest aparat te ajută să te relaxezi și să te bucuri de liniștea în propria ta casă. Tehnologia avansată asigură o funcționare silențioasă, fără a compromite performanța sau eficiența energetică.

În concluzie, conditionerul Haier Pearl Plus DC Inverter AS25PBAHRA-1U25YEGFRA este alegerea ideală pentru cei care caută un aparat de climatizare fiabil, eficient și elegant. Cu tehnologia sa de vârf și design-ul său atrăgător, acest aparat îți va oferi confortul și prospețimea de care ai nevoie în fiecare zi, transformând casa ta într-un sanctuar de relaxare și bunăstare. Alege Haier și bucură-te de un climat perfect în fiecare moment!

14 126 lei
economie 1 513 lei
12 612 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare