site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner GREE SMART Inverter R32 GWH12QC-12000 BTU
Informații suplimentare
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
845x289x209
Dimensiune bloc extern, mm
776x540x320
Greutatea bloc intern, kg
10
Putere, BTU
12000
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Clasă energoeficienta
A++
Capacitate de încălzire la, °C
-22...+24
Suprafata incaperii, m²
35
Compresor
Invertor
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-15...+43
Putere la răcire, kW
3,5
Putere la încălzire, kW
3,6
Consum en. electrică la răcire, kW
1,08
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,98
Debit de aer, m³/h
660
Nivel zgomot, dB
26
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
10
Descriere

Descoperă noul standard în materie de confort termic și eficiență energetică cu conditionerul GREE SMART Inverter R32 GWH12QC, proiectat pentru a oferi un mediu ideal în orice spațiu. Cu o putere de răcire de 12000 BTU, acest conditioner este soluția perfectă pentru încăperi de dimensiuni mici și medii, asigurând un climat interior plăcut indiferent de condițiile externe.

Tehnologia avansată Inverter reglează inteligent puterea și consumul de energie în funcție de necesitățile reale de climatizare, oferindu-ți un confort termic constant și economii semnificative de energie. Astfel, te poți bucura de un mediu confortabil în orice moment, fără a compromite eficiența energetică.

Designul modern și elegant se integrează perfect în orice decor interior, aducând un plus de eleganță și rafinament spațiului tău. Panoul de control intuitiv îți permite să ajustezi temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele tale, oferindu-ți controlul complet asupra climatului din încăpere.

Cu un nivel redus de zgomot în timpul funcționării, acest conditioner creează o atmosferă liniștită și relaxantă, permițându-ți să te concentrezi asupra activităților tale fără a fi distras de zgomotele neplăcute. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, te poți bucura de un mediu liniștit și plăcut.

Sistemul avansat de filtrare a aerului îndepărtează particulele de praf, bacteriile și alergenii din aer, asigurându-ți că respiri un aer curat și sănătos în fiecare zi. Astfel, nu doar te bucuri de un climat interior plăcut, ci și contribui la menținerea sănătății tale și a celor dragi.

Durabil și fiabil, conditionerul GREE SMART Inverter este proiectat pentru a oferi ani de funcționare fără probleme, reprezentând o investiție valoroasă în confortul și bunăstarea ta. În concluzie, cu GREE SMART Inverter R32 GWH12QC, poți transforma orice spațiu într-o oază de confort și relaxare, beneficiind de un climat interior ideal în fiecare zi.

17 612 lei
economie 1 887 lei
15 725 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare