site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner Gree Polar Inverter R32 GWH12AGBXB-K6DNA1A
Informații suplimentare
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,91
Debit de aer, m³/h
590
Nivel zgomot, dB
24
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
15
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
779x260x185
Dimensiune bloc extern, mm
700x245x544
Putere, BTU
12000
Greutatea bloc intern, kg
8,2
Clasă energoeficienta
A+
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Suprafata incaperii, m²
35
Capacitate de încălzire la, °C
-15...+24
Compresor
Invertor
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
+18...+43
Putere la răcire, kW
3,5
Putere la încălzire, kW
3,5
Consum en. electrică la răcire, kW
1,08
Descriere

Cu siguranță căutai ceva care să aducă un plus de confort și eficiență în casa ta. Ei bine, conditionerul Gree Polar Inverter R32 GWH12AGBXB-K6DNA1A este exact ceea ce îți dorești! Cu tehnologia sa de vârf și designul elegant, acest aparat este alegerea ideală pentru oricine caută să-și îmbunătățească experiența de climatizare în locuință.

Cu un consum redus de energie și un nivel scăzut de zgomot, acest conditioner te va impresiona nu doar prin performanțele sale, ci și prin economia pe care o aduce în facturile tale lunare. Cu refrigerantul ecologic R32, contribuie și tu la protejarea mediului înconjurător, fără să faci compromisuri în ceea ce privește confortul termic.

Performanța acestui conditioner este susținută de tehnologia inovatoare Inverter, care reglează constant puterea de răcire sau încălzire în funcție de nevoile tale, menținând temperatura constantă și asigurând un consum optim de energie. Astfel, te poți bucura de confortul dorit în orice moment al zilei, fără să-ți faci griji cu privire la facturile mari de energie electrică.

De asemenea, acest aparat este echipat cu o serie de funcții inteligente, precum modul de operare silentioasă, programul de pornire și oprire programată sau funcția de auto-curățare, care îți facilitează întreținerea și menținerea aparatului în condiții optime de funcționare.

Designul său modern și compact îl face potrivit pentru orice tip de încăpere, iar telecomanda inclusă îți oferă controlul total asupra setărilor, pentru o experiență personalizată în funcție de preferințele tale.

În concluzie, conditionerul Gree Polar Inverter R32 GWH12AGBXB-K6DNA1A reprezintă o alegere inteligentă pentru oricine caută un aparat de climatizare performant, eficient din punct de vedere energetic și ecologic, care să ofere un confort termic deosebit în orice moment al anului. Investiția în acest produs este nu doar una pentru confortul tău personal, ci și pentru sănătatea mediului înconjurător. Alege calitatea și eficiența cu Gree!

14 296 lei
economie 1 531 lei
12 765 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare