site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner GREE MUSE Inverter GWH09AFC-9000 BTU
Informații suplimentare
Putere la încălzire, kW
3,0
Consum en. electrică la răcire, kW
0,80
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,78
Nivel zgomot, dB
26
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
15
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
894x291x211
Dimensiune bloc extern, mm
782x540x320
Greutatea bloc intern, kg
11,0
Putere, BTU
9000
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Clasă energoeficienta
A++
Capacitate de încălzire la, °C
-20...+24
Suprafata incaperii, m²
25
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-15...+43
Compresor
Invertor
Putere la răcire, kW
2,7
Descriere

Descoperă o nouă eră a confortului și eficienței energetice cu conditionerul GREE MUSE Inverter GWH09AFC. Cu o putere de răcire de 9000 BTU, acest dispozitiv este proiectat pentru a furniza un climat interior optim în încăperi de dimensiuni mici și medii, indiferent de condițiile exterioare.

Tehnologia avansată a inverterului reglează inteligent puterea și consumul de energie, adaptându-se nevoilor specifice ale mediului tău de locuit. Astfel, te poți bucura de un confort termic constant și de economii semnificative la facturile de energie electrică, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător.

Designul elegant și modern al conditionerului GREE MUSE completează perfect orice decor interior, adăugând o notă de eleganță și stil spațiului tău. Panoul de control intuitiv îți oferă posibilitatea de a regla temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele tale, oferindu-ți un control total asupra mediului din încăpere.

Cu un nivel redus de zgomot în timpul funcționării, acest conditioner creează o atmosferă liniștită și relaxantă în orice încăpere, permițându-ți să te bucuri de momentele de odihnă și relaxare fără perturbări. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, poți savura fiecare moment într-un mediu plăcut și confortabil.

Sistemul avansat de filtrare a aerului elimină particulele de praf, bacteriile și alergenii din aer, asigurându-ți că respiri un aer curat și sănătos în fiecare zi. Astfel, nu doar te bucuri de un climat interior plăcut, ci și contribui la menținerea sănătății tale și a celor dragi.

Durabil și fiabil, conditionerul GREE MUSE este proiectat pentru a-ți oferi ani de funcționare fără probleme, reprezentând o investiție valoroasă în confortul și bunăstarea ta. În concluzie, cu GREE MUSE Inverter GWH09AFC, poți transforma orice spațiu într-un sanctuar de confort și relaxare, bucurându-te de un climat interior perfect în fiecare zi

15 540 lei
economie 1 665 lei
13 875 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare