site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner GREE LOMO R32 Inverter GWH12QB-12000 BTU
Informații suplimentare
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,99
Debit de aer, m³/h
680
Nivel zgomot, dB
26
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
845x289x209
Dimensiune bloc extern, mm
848x596x320
Greutatea bloc intern, kg
9,0
Putere, BTU
12000
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Clasă energoeficienta
A+
Capacitate de încălzire la, °C
-15...+24
Suprafata incaperii, m²
35
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-15...+43
Compresor
Invertor
Putere la răcire, kW
3,5
Putere la încălzire, kW
3,7
Consum en. electrică la răcire, kW
1,1
Descriere

Experimentează confortul suprem în propriul tău cămin cu noul conditioner GREE LOMO R32 Inverter GWH12QB. Cu o putere impresionantă de 12000 BTU, acest dispozitiv redefinește standardul în materie de climatizare, asigurând un mediu interior plăcut și răcoros, indiferent de dimensiunea încăperii tale.

Cu tehnologia avansată a inverterului, acest conditioner se adaptează inteligent la necesitățile specifice ale mediului tău de locuit, reglând eficient puterea și consumul de energie. Astfel, te poți bucura de un climat constant confortabil și de economii semnificative la factura de energie electrică, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător.

Designul elegant și modern al conditionerului GREE LOMO completează perfect orice decor interior, aducând o notă de eleganță și rafinament spațiului tău. Panoul de control intuitiv îți oferă posibilitatea de a ajusta temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele tale, oferindu-ți un control total asupra mediului din încăpere.

Cu un nivel redus de zgomot în timpul funcționării, acest conditioner creează o atmosferă liniștită și relaxantă în orice încăpere, permițându-ți să te bucuri de momentele de odihnă și relaxare fără perturbări. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, poți savura fiecare moment într-un mediu plăcut și confortabil.

Sistemul avansat de filtrare a aerului elimină particulele de praf, bacteriile și alergenii din aer, asigurându-ți că respiri un aer curat și sănătos în fiecare zi. Astfel, nu doar te bucuri de un climat interior plăcut, ci și contribui la menținerea sănătății tale și a celor dragi.

Fiabil și eficient, conditionerul GREE LOMO este proiectat pentru a-ți oferi ani de funcționare fără probleme, reprezentând o investiție valoroasă în confortul și bunăstarea ta. Cu GREE LOMO R32 Inverter GWH12QB, transformă fiecare moment petrecut în căminul tău într-o experiență de neuitat, bucurându-te de un climat interior perfect în fiecare zi.

15 747 lei
economie 1 687 lei
14 060 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare