site-ul unui instalator...
phone 068 914 591
ro ru
backlink Conditioner GREE FAIRY Inverter GWH12ACC-12000 BTU
Informații suplimentare
Capacitate de încălzire la, °C
-20...+24
Clasă energoeficienta
A++
Suprafata incaperii, m²
3,5
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
-15...+43
Putere la răcire, kW
1,08
Putere la încălzire, kW
0,99
Consum en. electrică la răcire, kW
1,08
Consum en. electrică la încălzire, kW
0,99
Debit de aer, m³/h
680
Nivel zgomot, dB
26
Hladagent
R32
Lungime maxima trasa, m
20
Inaltime cadere maxima, m
10
Diametru conexiunii, inch
1/4x3/8
Dimensiune bloc intern, mm
889x294x212
Dimensiune bloc extern, mm
782x540x320
Greutatea bloc intern, kg
11,0
Regimuri de baza
Racire / Incalzire / Uscare / Ventilare
Putere, BTU
12000
Descriere

Descoperă o nouă eră a confortului și eficienței energetice cu conditionerul GREE FAIRY Inverter GWH12ACC. Cu o capacitate de răcire de 12000 BTU, acest aparat este alegerea perfectă pentru încăperi de dimensiuni mici și medii, asigurând un climat interior optim în orice moment al anului.

Tehnologia avansată Inverter ajustează inteligent puterea și consumul de energie pentru a se potrivi nevoilor specifice de climatizare ale fiecărui utilizator. Astfel, beneficiezi de un confort termic constant și de economii semnificative la factura de energie electrică, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător.

Cu un design elegant și modern, conditionerul GREE FAIRY se integrează armonios în orice decor interior, aducând un plus de eleganță și rafinament spațiului tău. Panoul de control intuitiv îți oferă posibilitatea de a regla temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele tale, conferindu-ți un control total asupra mediului din încăpere.

Grație nivelului redus de zgomot în timpul funcționării, acest conditioner creează o atmosferă liniștită și relaxantă în orice încăpere, permițându-ți să te bucuri de momentele de odihnă și relaxare fără perturbări. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, poți savura fiecare moment într-un mediu plăcut și confortabil.

Sistemul avansat de filtrare a aerului elimină particulele de praf, bacteriile și alergenii din aer, asigurându-ți că respiri un aer curat și sănătos în fiecare zi. Astfel, nu doar te bucuri de un climat interior plăcut, ci și contribui la menținerea sănătății tale și a celor dragi.

Durabil și fiabil, conditionerul GREE FAIRY este proiectat pentru a-ți oferi ani de funcționare fără probleme, reprezentând o investiție valoroasă în confortul și bunăstarea ta. În concluzie, cu GREE FAIRY Inverter GWH12ACC, poți transforma orice spațiu într-o oază de confort și relaxare, bucurându-te de un climat interior optim în fiecare zi.

17 612 lei
economie 1 887 lei
15 725 lei
installation
Montarea unui condiționer 1 450 lei
Sună pentru consultații
phone 068 914 591
Ce includ serviciile mele?
  • Ajutor în selectarea unui aparat de aer condiționat
  • Livrare aparatului de aer condiționat la adresa specificată
  • Evaluare a locului de instalare și, la nevoie, recomandare a locului de instalare
  • Montaj atent al aparatului de aer condiționat
  • Garanție de calitate pentru instalare