Pompe de căldură, Putere (kW) 9

implicit
Filtru1
Pompă de căldură Heiko THERMAL 9 kW monobloc cu modul hidraulic
 1. Tip Monobloc
 2. Destinația Pentru încalzire
 3. Alimentare electrica 230 V
102 613 lei
Pompă de căldură Heiko THERMAL Plus 9 kW monobloc cu modul hidraulic și boiler ACM
 1. Tip Monobloc
 2. Destinația Pentru încalzire si ACM
 3. Alimentare electrica 230 V
145 457 lei
Pompe de caldura R32 split SAMSUNG AE090RNYDEG/EU+ Unitate interna AE090RNYDEG/EU
 1. Tip Split
 2. Destinația Pentru încalzire
 3. Alimentare electrica 230 V
112 314 lei
Pompe de caldura R32 split SAMSUNG AE090RXEDGG/EU+ Unitate interna AE090RNYDEG/EU
 1. Tip Split
 2. Destinația Pentru încalzire
 3. Alimentare electrica 380 V
117 929 lei
Pompe de caldura R32 ClimateHub split SAMSUNG AE090RXEDEG/EU + Boiler incorporat AE260RNWSEG/EU + Controllr MWR-WW10N
 1. Tip Split
 2. Destinația Pentru încalzire si ACM
 3. Alimentare electrica 230 V
166 661 lei
Pompe de caldura R32 ClimateHub split SAMSUNG AE090RXEDGG/EU + Boiler incorporat AE260RNWSEG/EU + Controllr MWR-WW10N
 1. Tip Split
 2. Destinația Pentru încalzire si ACM
 3. Alimentare electrica 380 V
174 884 lei

Cum se alege o pompă de căldură in Moldova?

Alegerea unei pompe de căldură in Chisinau depinde de mai mulți factori, cum ar fi condițiile climatice din zona dumneavoastră, dimensiunea și izolarea casei, bugetul dumneavoastră, disponibilitatea surselor de energie etc.

 

Iată câțiva pași care vă pot ajuta să cumparati pompa de căldură potrivită:

 • Determinați nevoile dvs. de încălzire și răcire. Câți metri pătrați aveți nevoie să încălziți sau să răciți? De ce temperaturi aveți nevoie? Acest lucru vă va ajuta să alegeți capacitatea corectă a pompei.
 • Cercetați zona dvs. geografică. Unele tipuri de pompe de căldură in Moldova funcționează mai bine în anumite climate. De exemplu, pompele cu sursă de sol funcționează mai bine în zonele cu climă blândă, în timp ce pompele de aer pot funcționa în climate mai reci.
 • Luați în considerare sursele de energie disponibile. Pompele de căldură pot utiliza o varietate de surse de energie, cum ar fi solul, apa sau aerul. Alegerea depinde de amplasarea casei dumneavoastră și de disponibilitatea acestor surse în zona dumneavoastră.
 • Investigați bugetul dumneavoastră. Pompele de căldură pot avea costuri diferite, în funcție de tip și de capacitate. Luați în considerare atât costurile de achiziție, cât și costurile de instalare și întreținere a pompei.
 • Verificați reputația producătorului și citiți recenziile utilizatorilor. Acest lucru vă va ajuta să alegeți un producător de încredere și să evitați eventualele probleme cu pompa în viitor.
 • Gândiți-vă la caracteristicile și opțiunile suplimentare. Unele pompe de căldură pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a funcționa în moduri diferite, controlul automat al temperaturii, integrarea cu sistemele inteligente ale casei etc. Luați în considerare ce caracteristici suplimentare ar putea fi utile pentru dvs. și casa dvs.
 • Aflați despre oportunitățile de subvenții și stimulente de stat și regionale. Diferite țări și regiuni pot avea diferite programe de sprijin disponibile pentru instalațiile de pompe de căldură. Acestea pot contribui la reducerea costurilor și pot face alegerea mai accesibilă.
 • Contactați un consilier profesionist. Dacă aveți întrebări sau nu sunteți sigur de cunoștințele dvs. în acest domeniu, cel mai bine este să contactați profesioniști care vă pot oferi sfaturi de specialitate și asistență în alegerea pompei de căldură potrivite.

În general, alegerea unei pompe de căldură in credit poate fi complicată și cel mai bine este să contactați experți în domeniu care vă pot ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru locuința dumneavoastră. Este important să rețineți că alegerea unei pompe de căldură trebuie să se bazeze pe nevoile și condițiile individuale ale locuinței dumneavoastră, așa că nu vă ghidați după recomandările altora decât dacă aceștia au aceleași condiții și nevoi ca și dumneavoastră.

Ce tipuri de pompe de căldură sunt disponibile in Moldova?

Există mai multe tipuri de pompe de căldură in Chisinau care pot fi utilizate pentru încălzirea și răcirea spațiilor. Iată câteva dintre ele:

 1. Cumpara Pompă de căldură cu sursă de aer: Acest tip de pompă de căldură in rate utilizează aerul ca sursă de căldură. Poate fi instalată în exterior sau în interiorul unei clădiri și poate fi utilizată pentru a încălzi sau răci un spațiu. Pompele de căldură de aer pot funcționa la temperaturi de până la -20C.
 2. Sursa de sol : Tipul acesta de pompă de căldură Chisinau utilizează solul ca sursă de căldură. De obicei, are țevi lungi îngropate în pământ și poate fi folosită pentru a încălzi sau răci o încăpere. Cumpărați Pompele de căldură cu livrare rapida si sursă de căldură din sol pot funcționa la grade mai mici decât pompele de căldură cu sursă de aer la pret ieftin.
 3. Pompă de căldură cu apă: Acest tip de pompa md folosește apa ca sursă de căldură. Poate fi colegata la o sursă de apă, cum ar fi un lac sau un râu, și poate fi utilizată pentru a încălzi sau răci un spațiu.
 4. Pompă de căldură geotermală: Acesta este un tip special de pompă de căldură cu sursă subterană care utilizează puțuri adânci pentru a accesa temperaturile mai ridicate din interiorul solului. Poate fi mai eficientă decât o pompă de căldură convențională cu sursă subterană, dar poate fi mai complicată și mai scumpă de instalat.
 5. Pompă de căldură prin absorbție: Acesta este un tip special de pompă de căldură care utilizează energia termică din alte surse, cum ar fi energia solară sau gazul. Poate fi mai puțin eficientă, dar poate fi utilă în locuri în care alte tipuri de pompe de căldură nu pot fi utilizate.

Alegerea tipului de pompă de căldură la pret ieftin depinde de nevoile dumneavoastră individuale și de condiții precum condițiile climatice, disponibilitatea surselor de căldură și bugetul.

Cele mai bune 10 modele de pompe de căldură in Moldova

 1. Mitsubishi Electric Ecodan: Aceasta este una dintre cele mai renumite pompe de caldura de pe piata, care poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la grade foarte scăzute.
 2. Daikin Altherma: Aceasta este o pompă de căldură de aer care poate fi folosită și pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 3. Vaillant aroTHERM: Aceasta este o pompă de aer de înaltă eficiență și presiune scăzută. Poate fi utilizată pentru încălzire și răcire.
 4. Viessmann Vitocal: este o pompă de căldură de tip geotermal și poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 5. Marca Bosch Compress 6000 : este un compresor de aer care e folosit pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 6. Marca NIBE F2040 : este un aparat de aer condiționat de înaltă eficiență și cu zgomot redus. Poate fi utilizat pentru încălzire și răcire.
 7. Marca Panasonic Aquarea: este o pompă de căldură care poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 8. Marca LG Therma V: este o pompă de căldură care poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 9. Samsung EHS: este o pompă de căldură care poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.
 10. Toshiba Estia: este o pompă de căldură cu sursă de aer care poate fi utilizată pentru încălzire și răcire. Are performanțe excelente și poate funcționa la temperaturi scăzute.

Este important de reținut că alegerea pompei de căldură in credit trebuie să se bazeze pe nevoile și condițiile individuale ale fiecărei case sau clădiri. Prin urmare, este recomandabil să consultați un tehnician cu experiență înainte de a alege o pompă de căldură pentru a vă ajuta să determinați cea mai bună opțiune pentru cazul dumneavoastră particular.

La ce servește o pompă de căldură calitativa?

O pompă de căldură este un dispozitiv eficient din punct de vedere energetic care este utilizat pentru încălzirea încăperilor și producerea de apă caldă. Funcționează pe principiul pompei de căldură Carnot, în care căldura este transferată de la un mediu cu temperatură scăzută la un mediu cu temperatură ridicată folosind energie electrică.

Funcția principală a pompei de căldură este de a extrage căldura din aer, sol sau apă și de a o transfera în încăpere. De asemenea, pompa de căldură poate funcționa invers și poate produce răcirea aerului din interior în zilele călduroase.

 

Beneficiile utilizării unei pompe de căldură includ:

 • Economisirea energiei și reducerea costurilor de încălzire și răcire a încăperilor;
 • Reducerea dioxidului de carbon și a altor poluanți din mediul înconjurător;
 • Capacitatea de a obține căldură dintr-o varietate de surse, cum ar fi aerul, pământul, apa, ceea ce face ca pompa de căldură să fie o soluție versatilă pentru diferite regiuni și condiții climatice;
 • Funcționare silențioasă și fără emisii de gaze de ardere, ceea ce face din pompa de căldură o soluție sigură și ecologică.

În general, cumpara pompa de căldură Chisinau este o modalitate eficientă și ecologică de a încălzi încăperi și de a produce apă caldă.

Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.