Condiționere tip casetă, Producători Inventor

implicit
Filtru1
Conditioner INVENTOR de tip CASETA OnOff I2CI24-ULS24 24000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 70
 2. Compresor On/Off
 3. Putere, BTU 24000
19 125 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA OnOff I2CI36-U2LTS36 36000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 100
 2. Compresor On/Off
 3. Putere, BTU 36000
25 075 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA Inverter V4MCRI18-U4MRS18 18000 BTU 600x600
 1. Suprafata incaperii, m2 50
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 18000
31 500 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA Inverter V2CI24-U2RS24 24000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 70
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 24000
42 030 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA Inverter V5MCI50-32-U5MRT50-Wi-Fi 50000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 100
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 36000
55 250 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA Inverter V2CI36-U2RS36 36000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 100
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 36000
59 400 lei
Conditioner INVENTOR de tip CASETA Inverter V5MCI60-32-U5MRT600-Wi-Fi 60000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 160
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 60000
76 500 lei

Cum funcționează aparatele de aer condiționat cu casetă ?

Aparatele de aer condiționat cu casetă in Moldova sunt un tip de aparate de aer condiționat care se montează în spațiul din tavan, iar difuzorul de aer al acestora arată ca o casetă, având de obicei dimensiuni cuprinse între 60x60 și 120x120 cm. Aparatele de aer condiționat de acest tip sunt folosite pentru răcirea sau încălzirea spațiilor medii și mari, cum ar fi birouri, restaurante, magazine etc.

Ele funcționează pe același principiu ca și alte tipuri de aparate de aer condiționat - preiau aerul dintr-o încăpere, îl răcesc cu ajutorul unui agent frigorific și apoi îl returnează în încăpere. Deci, conditionerele cu casetă au câteva caracteristici specifice, inclusiv următoarele:

 • Distribuția aerului: Conditionerele cu casetă in Moldova au un difuzor de aer special care poate fi configurat pentru a distribui aerul în 4 direcții, permițând ca aerul răcit sau încălzit să fie distribuit uniform în întreaga încăpere.
 • Aparate Compacte: Conditionerele cu casetă sunt foarte compacte și necesită puțin spațiu, ce le face perfecte pentru spațiile cu goluri de tavan joase.
 • Control: Majoritatea conditionerelor de tip casetă la pret ieftin pot fi controlate de la un panou centralizat, pentru un control ușor al mai multor unități.
 • Eficiență energetică: Unele modele de aparate de aer condiționat de tip casetă sunt echipate cu tehnologie inverter care permite ajustarea puterii și a vitezei ventilatorului în funcție de schimbările de temperatură, permițând o utilizare mai eficientă a energiei.
 • Instalare: Instalarea aparatelor de aer condiționat cu casetă poate fi mai complicată decât a altor tipuri de aparate de aer condiționat și va necesita competențe de specialitate.

În general, conditionerele cu caseta md reprezintă o solutie eficientă și convenabilă pentru a incalzi-raci incăperile mai mari și pot fi o solutie perfecta pentru clădiri comerciale, birouri, magazine, restaurante etc. Tot odata, ele au mai multe avantaje față de alte tipuri de conditionere, cum ar fi posibilitatea de a fi controlate central, o distribuție mai uniformă a aerului și un design mai compact.

Conditionerele cu caseta in Moldova deobicei au o capacitate mare și un nivel scăzut de zgomot. Unele modele sunt dotate cu tehnologia "Follow Me", care permite controlul de la distanță al temperaturii din încăpere pe baza temperaturii din apropierea telecomenzii. De asemenea, acestea pot fi echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi modul automat, modul de răcire pe timp de noapte și modul de uscare a aerului.

Cu toate acestea, atunci când alegeți un aparat de aer condiționat cu casetă, trebuie să luați în considerare dimensiunea camerei, calitatea distribuției aerului și ușurința de operare, precum și nivelul de zgomot și eficiența energetică. De asemenea, este important să acordați atenție instalării corecte și întreținerii regulate a aparatului de aer condiționat pentru a asigura longevitatea și eficiența acestuia.

Cum de a alege un aparat de aer condiționat cu caseta in Moldova?

Trebuie să se țină cont de următoarele puncte:

 • Dimensiunea camerei: trebuie să alegeți un aparat de aer condiționat cu o capacitate suficientă pentru a răci sau încălzi camera. Este recomandabil să solicitați unui expert să determine capacitatea adecvată.
 • Calitatea distribuției aerului: asigurați-vă că aparatul de aer condiționat are capacitatea de a distribui aerul în mod uniform în încăpere. Acest lucru este deosebit de important pentru camerele cu o suprafață mare sau cu mai multe niveluri.
 • Comenzi: alegeți un aparat de aer condiționat cu un sistem de control ușor de utilizat. Unele modele au posibilitatea de a fi controlate prin intermediul unei aplicații mobile, în timp ce altele au o telecomandă sau un sistem de control centralizat.
 • Zgomotul: acordați atenție nivelului de zgomot al aparatului de aer condiționat în timpul funcționării. Dacă aveți de gând să instalați aparatul de aer condiționat într-un dormitor sau într-un alt loc în care zgomotul poate fi o problemă, alegeți un model cu un nivel de zgomot redus.
 • Eficiența energetică: alegeți un aparat de aer condiționat cu o eficiență energetică ridicată pentru a minimiza facturile de energie. Fiți atenți la clasa de eficiență energetică indicată pe eticheta produsului.
 • Instalare și întreținere: asigurați-vă că puteți instala aparatul de aer condiționat în conformitate cu instrucțiunile producătorului și că aveți acces la tehnicieni calificați pentru a efectua întreținerea periodică și curățarea filtrelor.

De asemenea, este important cand cumparati conditioner cu caseta de la un producător de încredere pentru a asigura calitatea și durabilitatea acestuia.

Cum să aveți grijă de un aparat de aer condiționat cu caseta?

La fel ca orice alt echipament, aparatele de aer condiționat cu casetă au nevoie de întreținere și îngrijire regulată. Iată câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de un aparat de aer condiționat cu casetă:

 1. Curățați filtrele în mod regulat: filtrele trebuie curățate de praf și murdărie cel puțin o dată pe lună. Curățarea filtrelor ajută la menținerea unei bune calități a aerului și îmbunătățește eficiența aparatului de aer condiționat.
 2. Verificați sistemul de drenaj: asigurați-vă că sistemul de drenaj al aparatului de aer condiționat nu este înfundat. Dacă sistemul de drenaj este înfundat, poate duce la probleme cu drenarea umidității și formarea de mucegai.
 3. Solicitați o curățare profesională periodică: pe lângă curățarea filtrelor, aparatul de aer condiționat cu casetă are nevoie și de o curățare profesională. Aceasta include curățarea ventilatorului, a schimbătorului de căldură și a altor componente care pot fi înfundate cu praf și murdărie.
 4. Verificați nivelul de agent frigorific: dacă aparatul de aer condiționat nu funcționează corect, acest lucru s-ar putea datora lipsei de agent frigorific. Dacă nivelul de agent frigorific este prea scăzut, ar putea cauza funcționarea defectuoasă a compresorului de aer condiționat. Asigurați-vă că numai un tehnician calificat verifică și reglează nivelul de refrigerant.
 5. Verificați starea unității interioare: Verificați dacă unitatea interioară a aparatului de aer condiționat este plină de praf, murdărie sau alte impurități. Dacă unitatea este murdară, aceasta trebuie curățată pentru a îmbunătăți calitatea aerului interior.
 6. Verificați starea unității exterioare: Unitatea exterioară de aer condiționat trebuie, de asemenea, verificată pentru a vedea dacă nu este murdară. Curățați frunzele, murdăria și alte resturi de pe unitatea externă.

Urmând aceste sfaturi, aparatul de aer condiționat cu casetă va contribui la menținerea bunei performanțe a aparatului dumneavoastră de aer condiționat cu casetă și la prelungirea duratei de viață.

Câteva modele bune de aparate de aer condiționat cu casetă

Mai jos sunt câteva modele bune de aparate de aer condiționat cu casetă:

 • Mitsubishi Electric MLZ-KP35VG: Acest aparat de aer condiționat cu casetă este echipat cu un compresor cu invertor care asigură o eficiență și o fiabilitate ridicată. Are un nivel de zgomot redus și performanțe ridicate la temperaturi scăzute.
 • Daikin FXFQ24MVVJU: acest aparat de aer condiționat cu casetă are un design compact care îl face ușor de instalat în orice încăpere. De asemenea, are o eficiență energetică ridicată și funcționează la un nivel scăzut de zgomot.
 • Toshiba Daiseikai 9: acest aparat de aer condiționat cu casetă este echipat cu un compresor cu invertor și un sistem de purificare a aerului pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior. De asemenea, are un senzor de control al temperaturii pentru a asigura o temperatură confortabilă a camerei.
 • LG ARTCOOL: acest aparat de aer condiționat cu casetă are un design modern care îi permite să se integreze cu ușurință în orice încăpere. De asemenea, are o tehnologie de compresor cu invertor care asigură o eficiență ridicată și un nivel scăzut de zgomot.

Bineînțeles, alegerea modelului depinde de nevoile și cerințele specifice ale utilizatorului. 

Prin urmare, înainte de a cumpara conditioner cu caseta, este necesar să se efectueze o analiză amănunțită și să se aleagă cel mai potrivit model.

Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.