Condiționere tip canal, Suprafata incaperii, m2 140

implicit
Filtru1
Conditioner INVENTOR de tip CANAL OnOff I2DI50-U2LT50 50000 BTU R410
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor On/Off
 3. Putere, BTU 48000
34 000 lei
Conditioner MDV de tip canal on/off MDTI-48HWN1/MDOU-48HN1-L
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor On/Off
 3. Putere, BTU 48000
37 786 lei
Conditioner INVENTOR de tip CANAL Inverter V5MDI32-50-U5MRS-50 50000 BTU R32 Wi-Fi
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 48000
39 600 lei
Conditioner GREE de tip CANAL On/Off seria U-MATCH GU140PS-A1-K + GU140W-A1-M 48000 BTU
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor On/Off
 3. Putere, BTU 48000
44 123 lei
Conditioner MDV de tip canal inverter MDTI-48HWFN1/MDOU-48HFN1
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 48000
56 240 lei
Conditioner GREE de tip CANAL Inverter seria U-MATCH GUD140PHS-A-T+GUD140W-HhA-X (48K)
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 48000
62 438 lei
Aparat de aer conditionat duct Medium ESP HAIER AD140S2SM3FA/1U140S2SN1FB
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 48000
77 751 lei
Aparat de aer conditionat duct High ESP HAIER ADH140H1ERG/1U140S2SN1FB
 1. Suprafata incaperii, m2 140
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 48000
83 553 lei

Cum să alegeți un conditioner tip canal?

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un conditioner tip canal Chisinau:

 • Dimensiunea camerei: Trebuie să determinați dimensiunea încăperii și să alegeți un aparat de aer condiționat tip canal care poate oferi capacitatea necesară pentru a răci sau încălzi spațiul.
 • Înălțimea tavanului. Înălțimea tavanelor este, de asemenea, importantă atunci când alegeți un conditioner tip canal, deoarece poate afecta capacitatea și distribuția fluxului de aer.
 • Amplasarea rețelei de conducte: Un aparat de aer condiționat tip canal necesită instalarea conductelor în tavan, așa că trebuie să stabiliți dacă există spațiu disponibil pentru instalarea acestor conducte.
 • Cerințe de proiectare. Conditionerele tip canal nu sunt cea mai estetică opțiune pentru răcirea sau încălzirea unei încăperi, așa că trebuie să alegeți un conditioner care să se potrivească cu designul camerei.
 • Disponibilitatea unor caracteristici suplimentare: Unele aparate de aer condiționat tip canal pot oferi funcții suplimentare, cum ar fi curățarea aerului sau controlul prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Atunci când alegeți un aparat de aer condiționat, trebuie să luați în considerare disponibilitatea unor astfel de caracteristici suplimentare.
 • Nivelurile de zgomot: Cumpara aparatele de aer condiționat tip canal sunt mai silențioase decât aparatele de aer condiționat montate pe perete sau mobile, dar tot trebuie să luați în considerare nivelul de zgomot pentru a evita disconfortul în timpul funcționării.
 • Eficiența energetică: Atunci când alegeți un conditioner tip canal, trebuie să acordați atenție eficienței sale energetice, deoarece aceasta poate avea un impact semnificativ asupra economiilor de energie și a facturilor de energie.
 • Funcționarea și ușurința de utilizare: Aparatul de aer condiționat tip canal ar trebui să fie ușor de utilizat și ar trebui să fie posibil să fie controlat prin telecomandă sau cu aplicația de pe smartphone.
 • Instalare și întreținere: Instalarea unui aparat de aer condiționat tip canal poate necesita cunoștințe speciale și experiență, așa că trebuie să acordați atenție disponibilității instalatorilor certificați și posibilității de întreținere.
 • Costuri. Conditionere tip canal in Moldova sunt o opțiune mai scumpă decât conditionerele pe perete sau mobile in Chisinau, deci trebuie să vă stabiliți bugetul și să alegeți un conditioner care se potrivește cerințelor și capacităților dumneavoastră.

În general, alegerea unui aparat de aer condiționat tip canal la pret ieftin depinde de mulți factori și necesită o analiză atentă. Trebuie să luați în considerare toți factorii de mai sus și să alegeți aparatul de aer condiționat care se potrivește cel mai bine încăperii dvs. și care vă îndeplinește cerințele.

De asemenea, este important să acordați atenție unui producător și să alegeți un aparat de aer condiționat tip canal de la un producător bine cunoscut și de încredere, care oferă o garanție pentru produsele sale.

Cum funcționează un conditioner tip canal?

Cumpara conditioner tip canal - este un sistem de aer condiționat central, care este instalat în tavan și distribuie aerul răcit sau încălzit prin canale, care sunt de asemenea instalate în tavan și distribuie aerul în întreaga încăpere.

Funcționarea unui aparat de aer condiționat tip canal începe prin aspirarea aerului din încăpere printr-o priză de aer, după care aerul trece printr-un filtru pentru a elimina praful și alte impurități. Apoi, aerul trece prin evaporator, unde este răcit sau încălzit, în funcție de modul de funcționare al aparatului de aer condiționat.

După tratare, aerul trece printr-un difuzor de aer și este distribuit în întreaga încăpere prin intermediul conductelor instalate în tavan. Distribuitorul de aer poate fi de diferite forme și configurații, ceea ce permite crearea unor fluxuri de aer diferite și distribuirea acestora în întreaga încăpere.

Aparatul de aer condiționat tip canal este controlat de un termostat sau de o telecomandă care vă permite să controlați temperatura, ventilația și alți parametri ai aparatului de aer condiționat.

Conditionerele tip canal pot fi de diferite tipuri, inclusiv cu un singur canal și cu mai multe canale, cu diferite capacități și eficiențe energetice, ceea ce vă permite să alegeți aparatul de aer condiționat care se potrivește cerințelor și nevoilor fiecărei încăperi în parte.

Cum să aveți grijă de un conditioner tip canal?

Îngrijirea aparatului de aer condiționat tip canal in Moldova presupune întreținerea și curățarea regulată pentru a vă asigura că aparatul de aer condiționat funcționează în mod optim și îi prelungește durata de viață. Iată câteva recomandări de bază pentru a avea grijă de aparatul de aer condiționat tip canal:

 • Curățarea regulată a conductelor de aer și a filtrelor: Filtrele aparatului de aer condiționat trebuie curățate sau înlocuite în fiecare lună pentru a asigura o circulație liberă a aerului și pentru a preveni acumularea de praf și alte impurități. De asemenea, ar trebui să curățați regulat praful și murdăria din conductele de aer pentru a preveni acumularea de bacterii și germeni.
 • Verificați și curățați evaporatorul: Evaporatorul aparatului de aer condiționat trebuie verificat și curățat periodic pentru a preveni formarea de mucegai și ciuperci pe el.
 • Verificați și curățați ventilatorul: Ventilatorul aparatului de aer condiționat trebuie verificat și curățat periodic de praf și murdărie pentru a asigura o performanță optimă.
 • Verificarea și schimbarea uleiului de motor: Uleiul de motor din aparatul de aer condiționat trebuie schimbat periodic pentru a asigura o performanță optimă a motorului.
 • Verificarea și curățarea sistemului de drenaj: Sistemul de drenaj al sistemului de aer condiționat este necesar pentru a elimina condensul și apa din aer. Acesta trebuie verificat și curățat periodic pentru a preveni înfundarea și dificultățile de scurgere a apei.
 • Efectuați inspecții preventive și lucrări de întreținere: Se recomandă ca aparatul de aer condiționat tip canal să fie inspectat și întreținut cel puțin o dată pe an, pentru a detecta și corecta eventualele defecțiuni și pentru a asigura o performanță optimă.

Cel mai bine este să încredințați toate lucrările de întreținere a aparatului de aer condiționat tip canal la instalatori profesioniști sau la centre de service care sunt calificați și au experiență în acest domeniu.

Modele bune de aparate de aer condiționat tip canal

Există multe modele de aparate de aer condiționat tip canal pe piață, de la diverși producători, iar alegerea unui model poate depinde de nevoile dumneavoastră, de buget și de alți factori. Unele dintre cele mai populare și bune modele de aparate de aer condiționat tip canal de pe piață includ: 

 • Mitsubishi Heavy Industries FDUM (cunoscut și sub numele de Mitsubishi Electric SEZ-KD).
 • Daikin FBQ (cunoscut și sub numele de Daikin Roundflow).
 • LG Multi V Space (LG Multi V Space).
 • Toshiba Super Modular Multi System.
 • Fujitsu General AOYG / ASYG.
 • Panasonic ECOi EX.
 • Samsung DVM S.
 • Carrier 39HQ.
 • Hitachi SET FREE Sigma.
 • Midea V6 / V6i.

Cu toate acestea, înainte de a cumpara conditioner tip canal, trebuie să luați în considerare diverși factori, cum ar fi capacitatea, eficiența, dimensiunea și costul pentru a alege modelul potrivit pentru nevoile și bugetul dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să contactați instalatori sau consultanți profesioniști pentru sfaturi specifice privind alegerea unui aparat de aer condiționat tip canal.

Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.