Condiționere tip consolă

implicit
Filtru

Cum de a alege un conditioner de tip consola in Moldova?

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un conditioner de tip consola:

 • Tipul si dimensiunea camerei: Marimea camerei joaca rol important când alegeți un conditioner de tip consola in Chisinau. De obicei, producătorii specifică pentru ce zonă este proiectat conditionerul. La fel, stabiliți ce tip de încăpere aveți: birou, rezidențială, comercială etc. Fiecare tip de local are propriile particularități, așa că trebuie sa alegeti un conditioner care se va potrivi nevoilor dumneavoastră.
 • Tipul de instalare: Conditionere tip consolă in Moldova pot fi instalate pe podea sau perete. Modelele montate pe podea ocupă mai mult spațiu, dar asigură o distribuție mai uniformă a aerului în întreaga încăpere. Iar conditionerele instalate pe perete ocupă mai puțin spațiu și sunt mai bune pentru încăperi mai mici.
 • Tipuri de sisteme de răcire: Cumpara conditionere tip consolă pot funcționa pe diferite principii de răcire: invertor, multizonă, cu două țevi, cu o singură țeavă etc. În funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră, alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine camerei dumneavoastră.
 • Filtrarea aerului: O bună filtrare a aerului din interior este esențială pentru menținerea unui climat sănătos. Unele aparate de conditionere tip consola au filtre de aer încorporate care ajută la eliminarea prafului, a germenilor și a altor poluanți din aer
 • Nivelurile de zgomot a conditionerului: Conditionerele tip consola pot fi zgomotoase în timpul funcționării. Dacă intenționați să instalați un aparat de aer condiționat într-un dormitor sau într-un alt loc în care este necesară o funcționare silențioasă, alegeți modelele cu un nivel de zgomot redus.
 • Consumul de energie a conditionerului: Ele consumă multă energie electrică, așa că acordați atenție clasei de eficiență energetică a conditionerului. Cumparati modele de conditionere cu o clasă de eficiență energetică ridicată pentru a reduce costurile.
 • Funcționalitate: Conditionerele tip consolă pot avea diverse funcții, cum ar fi încălzire, ventilație, umidificare etc. În timpul alegerii unui conditioner in Moldova, ar trebui să se acorde atenție disponibilității funcțiilor necesare pentru o utilizare confortabilă într-o anumită încăpere.
 • Comoditate de utilizare: Un aparat de aer condiționat tip consolă ar trebui să fie comod de utilizat. Ușurința de utilizare poate depinde de factori precum prezența telecomenzii, disponibilitatea funcțiilor automate, ușurința de control al temperaturii etc.
 • Performanță și fiabilitate: Atunci când alegeți un conditioner tip consola la pret ieftin, este important să luați în considerare performanța și fiabilitatea modelului. Ar trebui să alegeți modele de la producători de renume care au o perfecta reputație și o perioadă de garanție lungă. Tot odata, merită să acordați atenție recenziilor altor utilizatori ai unor modele specifice.
 • Costul și instalarea: Conditionerele tip consola pot avea costuri diferite, care pot depinde de producător, capacitate, funcționalitate și alți factori. Trebuie să alegeți un model care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. De asemenea, trebuie să luați în considerare costul de instalare a aparatului de aer condiționat, care poate varia în funcție de complexitatea instalării și de profesionalismul instalatorului.

Modele de succes de aparate de aer condiționat tip consola

Unele dintre cele mai bune modele de aparate de aer condiționat tip consola in credit disponibile pe piață includ:

 1. Daikin FDXM-F3: Acesta este un aparat de aer condiționat tip consola foarte eficient, care poate asigura climatizarea unor încăperi de până la 100 de metri pătrați. Dispune de o tehnologie de distribuție a aerului cu circuit dublu și poate funcționa cu o eficiență ridicată în orice condiții.
 2. Mitsubishi Electric PLA-RP: Acest model oferă performanțe excelente și confort interior datorită tehnologiei de distribuție a aerului pe patru direcții. De asemenea, dispune de o funcție de flux de aer autodirecțional, ceea ce îl face și mai comod de utilizat.
 3. LG ARTCOOL: Acest conditioner tip consola elegant și compact de la LG are posibilitatea de a fi controlat prin intermediul unui smartphone, ceea ce îl face și mai comod de utilizat. De asemenea, dispune de o tehnologie îmbunătățită de distribuire a aerului și de o funcție "night mode" pentru a reduce nivelul de zgomot pe timp de noapte.
 4. Gree GKH24K3FI: Cu o putere de până la 24.000 BTU, acest model tip consola de înaltă eficiență poate climatiza suprafețe de până la 60 de metri pătrați. Poate fi controlat de oriunde din încăpere și asigură o răcire rapidă a aerului.
 5. Panasonic CS-ZE9SKEW: Acest aparat de aer condiționat tip consola cu eficiență energetică de la Panasonic are o capacitate de până la 9.000 BTU și asigură o răcire rapidă și eficientă în camere de până la 20 de metri pătrați. Dispune de tehnologie de distribuție a aerului în mai multe moduri și de o funcție de "răcire blândă", ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în dormitoare și alte încăperi cu zgomot redus.

Aceste modele de conditionere tip consola la pret ieftin oferă performanțe ridicate, fiabilitate și pot fi o alegere bună pentru aer condiționat.

Avantajele și dezavantajele aparatelor de aer condiționat tip consola

Aparatele de aer condiționat tip consola sunt unul dintre cele mai populare tipuri de aparate de aer condiționat pentru spații comerciale și de birouri, în principal datorită instalării lor convenabile și aspectului estetic. Cu toate acestea, la fel ca orice alt dispozitiv, aparatele de aer condiționat cu casetă au avantajele și dezavantajele lor.

 

Avantajele aparatelor de aer condiționat tip consola:

 • Distribuția uniformă a aerului pe întreaga suprafață a încăperii datorită designului special și instalării în tavan;
 • Capacitate și putere mare, ceea ce permite aparatului de aer condiționat să răcească și să încălzească rapid încăperea;
 • Design plăcut din punct de vedere estetic care nu strică aspectul camerei;
 • Niveluri de zgomot mai scăzute decât cele ale aparatelor de aer condiționat convenționale datorită amplasării în tavan.

Dezavantajele aparatelor de aer condiționat tip consola:

 • Instalare mai complicată care necesită cunoștințe și experiență speciale;
 • Costuri ridicate în comparație cu aparatele de aer condiționat convenționale;
 • Posibilitate limitată de alegere a locului de instalare din cauza necesității de a fi amplasat în tavan, ceea ce poate să nu fie potrivit pentru toate tipurile de încăperi.
 • În plus, luați în considerare faptul că aparatele de aer condiționat cu casetă sunt cele mai potrivite pentru utilizarea în spații mari, cum ar fi birouri, hale, restaurante etc., și nu reprezintă cea mai bună alegere pentru spațiile domestice.
Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.