Condiționere multi-split, Suprafata incaperii, m2 100

implicit
Filtru1
Unitatea interioara Heiko caseta 4-cai CA100-A1 (split/multi) + panel
 1. Tip conditioner caseta
 2. Tip unitate interioara
 3. Suprafata incaperii, m2 100
23 282 lei
Unitatea exterioara GREE pentru multi split GWHD36NK-4/36000 BTU
 1. Tip unitate exterioara
 2. Suprafata incaperii, m2 100
39 960 lei
Unitate exterioară Heiko 1:5 M5T100-D1
 1. Tip unitate exterioara
 2. Suprafata incaperii, m2 100
40 481 lei

Cum să alegeți un conditioner multi-split in Moldova?

Alegerea unui aparat de aer condiționat multi-split depinde de mai mulți factori, inclusiv de mărimea camerei, numărul de camere, capacitatea necesară, bugetul și alți factori. Iată câteva puncte importante la care trebuie de atras atentia atunci cand faceti alegerea unui conditioner multi-split in Chisinau:

 • Dimensiunea camerei: Determinați dimensiunea camerei în care va fi instalat aparatul de aer condiționat. Acest lucru vă va ajuta să determinați capacitatea necesară a conditionerului. Este important să alegeți un aparat de aer condiționat cu o capacitate potrivită, astfel încât să poată răci sau încălzi camera în mod corespunzător.
 • Numărul de camere: Pentru a raci sau incalzi mai multe camere la dorinta dvs, trebuie sa alegeti un conditioner multi-split. Acesta se poate conecta la mai multe unități interioare, ceea ce vă va permite să răciți sau să încălziți mai multe camere în același timp.
 • Tipul multisplit: Există două tipuri de multisplit - cu invertor și fără invertor. Un multisplit cu invertor asigură o răcire sau o încălzire mai eficientă, consumând mai puțină energie electrică decât un multisplit fără invertor. Cu toate acestea, un multisplit cu invertor poate fi mai scump.
 • Marca: Alegeți o marcă de aer condiționat fiabilă și de renume. Acest lucru vă va permite să obțineți un produs de mai bună calitate și să beneficiați de servicii mai bune.
 • Preț: Costul unui conditioner multisplit md poate varia considerabil în funcție de marcă și model. Determinați-vă bugetul în avans și alegeți un conditioner care se potrivește capacităților dvs. financiare.
 • Caracteristici suplimentare: Unele conditionere multisplit in Moldova pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi umidificarea, purificarea aerului și altele. Decideți de ce caracteristici ar trebui sa aiba conditionerul inainte de al procura - cateva momente la care ar trebui sa atrageti atentia.
 • Zgomotul conditionerului: Cand doriti sa procurati un conditioner multisplit, trebuie să atrageti atenție la nivelul zgomotului pe care îl produce. În funcție de locul în care este instalat conditionerul și de preferințele dvs. personale, este posibil să trebuiască să alegeți un conditioner cu funcționare mai silențioasă.
 • Instalare și întreținere: Când alegeți conditioner multisplit, ar trebui să acordați atenție și condițiilor de instalare și întreținere. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a instala unitățile interioare și că puteți accesa cu ușurință aparatul de aer condiționat pentru întreținere.
 • Garanția: Cand va ganditi la procurarea unui conditioner multisplit, este important să acordați atenție condițiilor de garanție. Asigurați-vă că producătorul oferă o garanție suficient de lungă pentru produsul său, astfel încât să puteți fi sigur de calitatea și fiabilitatea acestuia.
 • Eficiența energetică: La alegerea unui aparat de aer condiționat multisplit md, luați în considerare eficiența energetică a acestuia. Modelele mai eficiente utilizează mai puțină energie, ceea ce poate duce la costuri mai mici cu energia pe termen lung.

În concluzie, alegerea unui aparat de aer condiționat multisplit ar trebui să se bazeze pe cerințele încăperii dvs. și pe bugetul dvs. Nu uitați să luați în considerare, de asemenea, reputația producătorului și caracteristicile suplimentare care pot crește confortul încăperii și pot face ca aparatul de aer condiționat să fie mai ușor de utilizat.

Există mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți un aparat de aer condiționat multisplit pentru a găsi cea mai perfecta opțiune pentru nevoile și capacitățile dumneavoastră. Nu uitați să apelați și la profesioniști care vă pot ajuta să alegeți și să instalați corect conditionerul.

Ce modele de conditionere multi-split există in Moldova?

Pe piață există multe modele multi-split de la diferiți producători. Unele dintre ele sunt:

 1. Daikin Multi-Split: Daikin oferă o gamă largă de multi-split conditionere in credit care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și pot conecta până la 9 unități interioare.
 2. Mitsubishi Electric Multi-Split: Modelele Mitsubishi Electric multi-split se caracterizează prin performanță ridicată, fiabilitate și funcționare silențioasă.
 3. LG Multi-Split: Aparatele de aer condiționat LG Multi-Split sunt echipate cu cele mai recente tehnologii, cum ar fi un compresor invertor și funcția de autodiagnosticare.
 4. Panasonic Multi-Split: Modelele de aparate de aer condiționat Panasonic Multi-Split se caracterizează prin design compact, eficiență ridicată și fiabilitate.
 5. Gree Multi-Split: Aparatele de aer condiționat Gree Multi-Split se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot, eficiență energetică și posibilitatea de a conecta până la 5 unități interioare.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele modele de aparate de aer condiționat multisplit de pe piață. Fiecare model are propriile caracteristici și beneficii, așa că ar trebui să țineți cont de nevoile și capacitățile dumneavoastră atunci când alegeți un aparat de aer condiționat multisplit.

La ce e bun un conditioner multisplit ?

Conditionerul multisplit constă din o unitate exterioară și mai multe unități interioare, care sunt situate în camere sau zone diferite. Acesta poate fi util din mai multe motive:

 • Confort: Un aparat de aer condiționat multisplit poate asigura o temperatură și un nivel de umiditate confortabil în mai multe încăperi în același timp. Acest lucru este deosebit de important pentru camerele mari sau pentru casele cu mai mulți ocupanți.
 • Economie: În loc să se instaleze mai multe aparate de aer condiționat separate, se poate instala un singur aparat de aer condiționat multisplit, ceea ce poate economisi spațiu și costuri de instalare.
 • Comoditate: Un aparat de aer condiționat multisplit facilitează controlul temperaturii și umidității din mai multe încăperi cu ajutorul unei singure telecomenzi.
 • Estetică: Deoarece unitățile interioare ale unui aparat de aer condiționat multisplit pot fi amplasate în camere diferite, acestea pot fi ascunse sau integrate în interior, ceea ce le face mai plăcute din punct de vedere estetic decât aparatele de aer condiționat individuale.
 • Flexibilitate: Un aparat de aer condiționat multisplit vă permite să alegeți ce încăperi trebuie răcite sau încălzite în funcție de nevoile dumneavoastră și de momentul zilei.

Cumpara aparat de aer condiționat multisplit este o soluție convenabilă și eficientă pentru asigurarea unei temperaturi și a unei umidități confortabile în mai multe încăperi în același timp, ceea ce îl face o alegere populară pentru case și birouri.

Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.