Condiționere mobile

implicit
Filtru

Cum de a alege un aparat de aer condiționat mobil?

Există mai mulți factori la care trebuie de atras atentia atunci când doriti sa procurati un conditioner mobil in Moldova:

 • Dimensiunea camerei: Capacitatea conditionerului trebuie să se potriveasca la dimensiunea încăperii pentru care urmează să fie folosit. De obicei, dimensiunea maximă a încăperii pentru care este destinat conditionerul este indicată pe cutia acestuia.
 • Tipul conditionerului: Conditionerele mobile exista de doua tipuri: cu 1 furtun și cu 2 furtunuri. Conditionerele mobile cu 2 furtunuri sunt mai eficiente și răcesc mai repede o încăpere, dar costul lor este de obicei un pic mai mare.
 • Zgomotul conditionerului: Dacă el urmează să fie folosit într-un dormitor sau într-o cameră de odihnă, este de dorit să alegeți modele cu un nivel de zgomot redus.
 • Mobilitate: Aparatele sunt de dimensiuni și greutăți diverse, de aceea este necesar să se ia în considerare cât de ușor și convenabil va fi să-l mutați dintr-o cameră în alta.
 • Funcții suplimentare: Pot avea funcții suplimentare, cum ar fi filtrarea aerului sau încălzirea atunci când este frig. Dacă aceste funcții sunt importante pentru tine, merită să le analizezi.
 • Preț: Prețurile conditionerelor mobile in Moldova pot varia considerabil, așa că merită să vă stabiliți bugetul și să alegeți modelele care se încadrează în el.
 • Eficiența energetică: Acordați atenție clasei de eficiență energetică a conditionerului. Cu cât clasa este mai mare, cu atât consumă mai puțină energie electrică și, prin urmare, factura de electricitate va fi mai mică.
 • Disponibilitatea unei telecomenzi: Având o telecomandă, aparatul de aer condiționat va fi mai ușor de utilizat și vă va permite să îl controlați de oriunde din încăpere.
 • Fiabilitate și garanție: Atrageti atenție la producătorul conditionerului și condițiilor de garanție. Este mai bine să alegeți modele de la producători de renume, cu o perioadă de garanție lungă.
 • Instalare și întreținere: Nu uitați că aparatul de aer condiționat are nevoie de o întreținere regulată, iar în timpul instalării acestuia trebuie să țineți cont de cerințele de ventilație și de putere. Dacă nu aveți experiență în instalarea aparatelor de aer condiționat, este mai bine să apelați la profesioniști.

În general, atunci când alegeți conditioner mobil in Chisinau, ar trebui să luați în considerare nevoile și capacitățile dvs. și să acordați atenție caracteristicilor fiecărui model.

Ce tipuri de unități mobile de aer condiționat există?

Există două tipuri principale de unități mobile de aer condiționat:

 • Cu 1 furtun: Asa tip utilizează un singur furtun pentru a evacua aerul cald în exterior și pentru a aspira aerul din încăpere, care este apoi răcit și introdus înapoi în încăpere. Acest tip de conditionere este mai accesibil, dar este mai slab eficient în răcirea încăperii decât cele cu două furtunuri.
 • Cu 2 furtunuri: Asa tip folosește două furtunuri, unul pentru a evacua aerul cald în exterior, iar celălalt pentru a aspira aerul proaspăt din mediul înconjurător. Ce îi permite să răcească mai eficient încăperea și să ajungă mai repede la temperatura setată. conditionerele mobile cu două furtunuri sunt, de obicei, mai scumpe, dar sunt, de asemenea, mai eficiente și răcesc camera mai repede.

Există, de asemenea, conditionerele mobile in Moldova care pot avea și o funcție de încălzire, în special în timpul lunilor mai reci. Acestea au un încălzitor încorporat care poate menține camera la o temperatură confortabilă chiar și atunci când afară este frig. Există, de asemenea, aparate de aer condiționat mobile care pot fi echipate cu diverse funcții, cum ar fi filtrarea aerului, umidificarea sau dezumidificarea, precum și autodiagnoza și oprirea automată în caz de supraîncălzire sau cădere de tensiune.

Avantajele conditionerelor mobile față de alte conditionerele convenționale

Cumpara conditionerele mobile au mai multe avantaje față de conditionerele convenționale:

 • Portabilitate: Unul dintre principalele avantaje conditionerelor mobile in Chisinau este portabilitatea acestora. Puteți misca cu ușurință conditionerul dintr-o cameră în alta sau chiar în alt apartament dacă vă mutați. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru persoanele care locuiesc în locuințe închiriate sau care nu doresc să efectueze o instalare complicată a aerului condiționat.
 • Ușurința de control: Aparatele de aer condiționat mobile au o telecomandă la îndemână care vă permite să controlați funcționarea aparatului de aer condiționat de oriunde din încăpere. De asemenea, multe modele au un temporizator care vă permite să cronometrați funcționarea aparatului de aer condiționat și să îl opriți automat după un anumit timp.
 • Economice: Conditionere mobile costă în general mai puțin decât conditionerele convenționale și, de asemenea, utilizează mai puțină energie electrică decât aparatele de aer condiționat centrale. Acest lucru vă poate economisi bani pe factura de electricitate.
 • Ușor de instalat: Cumparand conditionerele mobile este ușor de instalat, fără a fi nevoie de lucrări de construcție complicate sau de sisteme speciale de ventilație. Trebuie doar să conectați un furtun la o fereastră sau la o ușă și să porniți conditionerul.
 • Versatilitate: Aparatele mobile se potrivesc pentru răcirea camerelor de diferite dimensiuni și tipuri, inclusiv apartamente, case, birouri etc. Ele pot fi utilizate în orice încăpere în care este necesară răcirea aerului.
 • Mai puțin zgomot: Aparatele de aer condiționat mobile sunt adesea mai puțin zgomotoase decât aparatele de aer condiționat convenționale, ceea ce le face mai confortabile pentru utilizarea în dormitoare sau la locul de muncă.
 • Nu este nevoie de autorizație de instalare: E posibil să aveți nevoie de permisiunea administratorului clădirii sau a proprietarului apartamentului pentru a instala conditionerul, ceea ce poate dura mult timp și poate cauza neplăceri. Aparatele de aer condiționat mobile nu au nevoie de astfel de permise, deoarece nu necesită o instalare permanentă.
 • Ușurința întreținerii: Întreținerea conditionerului mobil este, de obicei, mai ușoară și mai ieftină decât întreținerea unui conditioner convențional. Puteți cu ușurință să curățați singuri filtrele sau să apelați la un profesionist pentru a efectua întreținerea periodică.
 • Flexibilitate: Aparatele mobile de aer condiționat pot fi folosite ca sursă suplimentară de răcire a încăperii, mai ales dacă nu aveți un sistem central de aer condiționat sau dacă acesta nu funcționează corespunzător. Puteți utiliza o unitate mobilă de aer condiționat în combinație cu alte sisteme de răcire sau ca soluție de sine stătătoare.
 • Poate fi folosit ca încălzitor: Unele modele de aparate de aer condiționat mobile au o funcție de încălzire, ceea ce vă permite să le folosiți nu numai pe timp de caniculă, ci și în anotimpurile mai reci pentru a menține o temperatură confortabilă în încăpere. Acest lucru face ca aparatele mobile de aer condiționat să fie și mai versatile și mai convenabile de utilizat.

De ce sunt necesare unitățile mobile de aer condiționat?

Aparatele mobile de aer condiționat sunt concepute pentru a răci aerul în spații mici, unde nu există posibilitatea sau dorința de a instala un sistem permanent de aer condiționat. Acestea pot fi utilizate în apartamente, case, birouri, magazine, săli de clasă, hoteluri și alte zone. Iată câteva dintre principalele motive pentru care oamenii folosesc aparate de aer condiționat mobile:

 

 • Confort: Aparatele mobile de aer condiționat ajută la crearea unei temperaturi confortabile în încăperi pe vreme caldă. Acestea pot reduce temperatura aerului și îl pot umidifica, ceea ce ajută la o ședere mai plăcută în interior.
 • Economie: Aparatele mobile de aer condiționat pot fi mai economice decât sistemele permanente de aer condiționat. Ele nu necesită o instalare și o întreținere costisitoare, ceea ce vă poate economisi bani pe termen lung.
 • Mobilitate: La conditionerele mobile este simplu de schimbat pozitionarea. Acest lucru este util mai ales dacă aveți mai multe camere care trebuie răcite, dar nu doriți să cumpărați mai multe aparate de aer condiționat.
 • Instalare simpla: Instalarea conditionerelor mobile nu necesită, de obicei, abilități sau unelte speciale. Le puteți instala cu ușurință singur, ceea ce le face o opțiune atractivă pentru cei care nu doresc să cheltuiască timp și bani pentru o instalare profesională.
 • Comoditate: Conditionerele mobile sunt de obicei compacte și ușoare, ceea ce le face ușor de transportat și convenabile pentru utilizare. Le puteți depozita cu ușurință într-un dulap sau cămară atunci când nu sunt folosite.
 • Îmbunătățirea calității aerului: Aparatele mobile de aer condiționat nu numai că răcesc aerul, dar îl și filtrează, eliminând praful, polenul și alți alergeni. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea aerului interior.
 • Fiabilitate: Aparatele mobile de aer condiționat au, în general, un design simplu, ceea ce le face mai fiabile și mai puțin predispuse la defecțiuni decât sistemele permanente de aer condiționat.
 • Flexibilitate: Sistemele mobile de aer condiționat pot fi utilizate în diferite tipuri de spații și în condiții diferite. Ele pot fi utilizate în încăperi de diferite dimensiuni și forme și în condiții climatice diferite.
 • Beneficii pentru mediu: Sistemele mobile de aer condiționat pot fi mai ecologice decât sistemele permanente de aer condiționat. Acestea utilizează mai puțină energie electrică și nu conțin agenți frigorifici care pot dăuna mediului.

 

Utilizare temporară: Aparatele de aer condiționat mobile la pret ieftin sunt ideale pentru utilizare temporară, de exemplu în locuințe închiriate, unde nu puteți instala un sistem de aer condiționat permanent. De asemenea, pot fi utilizate pentru a răci structuri temporare, cum ar fi corturile, birourile temporare sau chioșcurile. 

Vezi tot
© 2023 Conditioner.md - Cel mai mare magazin de condiționere în Moldova.